fbpx

Dj για την γαμήλια δεξίωση σας!

Αγκαλιάζουμε με μελωδίες την πιο ευτιχισμένη μέρα σας

Your Story

Η ημέρα του γάμου σας είναι μια ιδιαίτερη περίσταση και εμείς στη Tsisma Iconic Events, το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα. Με χρόνια εμπειρία, στη διοργάνωση γάμων, έχουμε ως πρώτο μέλημα, τόσο τη δική σας διασκέδαση όσο και των καλεσμένων σας. Με μεράκι, αστείρευτη ενέργεια και χαρά γι’ αυτό που κάνουμε, δημιουργούμε την ατμόσφαιρα που θέλετε, χάρη στους έμπειρους DJ γάμου που διαθέτουμε!

Η προσέγγισή μας

 

Η εμπιστοσύνη που δείχνει κάθε ζευγάρι σε εμάς για να φροντίσουμε τη διασκέδαση στο γάμο του, αποτελεί μεγάλη χαρά και ευθύνη.

Επειδή κάθε γάμος είναι ξεχωριστός, ακούμε προσεκτικά τις προτιμήσεις σας, και σας προτείνουμε τον ιδανικό dj για γάμο που έχετε ανάγκη. Σκεφτόμαστε νέες ιδέες και σχεδιάζουμε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας τη διασκέδαση της βραδιάς.

Η μουσική παιδεία και γνώση των DJ που έχουμε στην ομάδα μας, καλύπτει κάθε είδους ρεπερτόριο και προτίμηση. Γνωρίζουμε πως να κρατάμε αμείωτο το κέφι, διατηρώντας το ρυθμό και τη ζωντάνια στα ύψη καθ’ όλη τη διάρκεια.

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μία disco βραδιά είτε μία βραδιά γεμάτη ελληνικές μελωδίες, για εμάς είναι το ίδιο εύκολο να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις που έχετε και να φτιάξουμε το playlist των ονείρων σας.

Dj για γάμο

Δεν έχετε αποφασίσει πώς θέλετε τον γάμο σας; Κανένα πρόβλημα!

Ονειρεύεστε τον γάμο σας αλλά δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς θέλετε; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Μέρος της δουλειάς μας είναι να σας καθοδηγήσουμε και να προσαρμόσουμε τη μουσική που επιθυμείτε για όλες αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές που συνθέτουν μια αξέχαστη μέρα.

Από το να επιλέξετε τα τραγούδια εισόδου γάμου, μέχρι τα εφέ που θα κοσμήσουν την βραδιά, θα είμαστε εκεί σε κάθε σας βήμα.

Γιατί να επιλέξετε την Tsisma Iconic Events στη διοργάνωση του γάμου σας

Η Tsisma Iconic Events, ειδικεύεται στη διοργάνωση γάμων και στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Αναλαμβάνουμε όλα όσα χρειάζεται για εκείνη τη βραδιά ώστε να σας απαλλάξουμε πλήρως από το άγχος της διοργάνωσης.
Επιλέγοντάς μας ξέρετε, ότι το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε προβάρει τις χορευτικές σας φιγούρες, να φορέσετε το καλύτερο χαμόγελό σας και να ζήσετε μία μοναδική βραδιά που θα έχετε να θυμάστε για καιρό.

Πλήρη ηχητική και φωτιστική κάλυψη του γάμου σας

Η Tsisma Iconic Events , παρέχει και όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που χρειάζεται ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Αν θέλετε η γαμήλια δεξίωσή σας να συνοδεύεται από ηχητικά εφέ, βιντεοπαρουσιάσεις ή ειδικό φωτισμό και να δημιουργήσετε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς την έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας το πείτε.

Είναι σίγουρο, ότι μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα κάθε αντίστοιχη επιθυμία σας.

DJ για γάμους σε όλη την Ελλάδα

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν παντρεύεστε, η Tsisma Iconic Events, πληροί τις προϋποθέσεις για να διοργανώσει το γαμήλιο γλέντι σας.

Διαθέτουμε Djs για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική έως Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Τήνο. Με λίγα λόγια, οι Djs μας καλύπτουν γαμήλιες εκδηλώσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ηπειρωτικής ή Νησιωτικής Ελλάδας, με την ίδια συνέπεια και φροντίδα.

Τι σας υποσχόμαστε;

Διασκέδαση Χωρίς άγχος

Στη γαμήλια δεξίωση που θα παραθέσετε, μπορείτε να νιώσετε σίγουροι καθώς θα έχετε έναν DJ γάμου που θα είναι πάντα εκεί για εσάς και θα ξέρει πώς να κρατάει αμείωτο το κέφι. Έτσι, εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία εκείνη την ημέρα!

Μία εκδήλωση προσαρμοσμένη στα μέτρα σας

Οι γάμοι που διοργανώνουμε δεν είναι ποτέ ίδιοι μεταξύ τους. Για εμάς, είστε μοναδικοί! Το ίδιο και οι καλεσμένοι σας! Ο DJ, αναγνωρίζει τις ανάγκες σας από το πρώτο ραντεβού γνωριμίας μαζί του και ετοιμάζει την ιδανική ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Μουσικές επιλογές για ατέλειωτο χορό

Είμαστε οι καλύτεροι να “διαβάζουμε” τις επιθυμίες των καλεσμένων σας και να κάνουμε τα πάντα ώστε να τους κρατάμε στην πίστα. Ο DJ του γάμου σας θα εξασφαλίσει ότι ο χώρος θα είναι γεμάτος με τραγούδια που θέλουν να ακούσουν και να χορέψουν όλοι όσοι θα βρίσκονται εκεί!

Ελάτε να επιλέξουμε το tailor - made soundtrack του γάμου σας!

Pin It on Pinterest