fbpx

DJ γιαΕταιρικές Εκδηλώσεις

Αυξήστε το prestige της εταιρείας σας με προσεγμένες εταιρικές εκδηλώσεις

Κάθε εταιρική εκδήλωση είναι διαφορετική και οι ανάγκες που υπάρχουν μοναδικές. Η ομάδα της TSISMA Iconic Events το ξέρει καλά και διασφαλίζει να παρέχει μία αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους καλεσμένους, είτε πρόκειται για τους πελάτες είτε για το προσωπικό της εταιρείας.

Η προσέγγισή μας

Καταλαβαίνουμε ότι η προετοιμασία μιας εταιρικής εκδήλωσης, είναι χρονοβόρα και απαιτεί πολύ καλό συντονισμό και οργάνωση ώστε να στεφθεί με επιτυχία. Γι’ αυτό στη TSISMA φροντίζουμε τα πάντα για εσάς!

Από τη στιγμή της πρώτης σας αλληλεπίδρασης με την ομάδα μας μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών, θα είμαστε εκεί για να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά.

Πλαισιώνουμε μουσικά το εταιρικό event σας με την κατάλληλη επιλογή τραγουδιών για την περίσταση και την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.

Διαθέτουμε την εμπειρία και την οργάνωση που χρειάζεται σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με εταιρικές εκδηλώσεις και γι’ αυτό μπορούμε να προβλέψουμε καταστάσεις που μπορεί να μην έχετε υπολογίσει και οι οποίες θα μπορούσαν να σας φέρουν σε άβολη θέση.

Ανάλογα τον τύπο της εκδήλωσης και το θέμα του, καλύπτουμε μουσικά και οπτικοακουστικά το event ώστε όλοι στο τέλος να σας συγχαρούν και να σας δώσουν τα εύσημα για ό,τι ετοιμάσατε!

Εταιρικά Events Θεσσαλονίκη

Καλύπτουμε κάθε είδους εταιρική εκδήλωση

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην δημιουργία, στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση μιας εταιρικής εκδήλωσης, καλύπτοντας μια σειρά από εκδηλώσεις για κάθε είδους εταιρεία, ανάλογα με τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Μερικές από τις πιο σημαντικές εταιρικές εκδηλώσεις που καλύπτουμε είναι:

Συνέδρια

Χαρίστε το κύρος που αρμόζει στο συνέδριο της εταιρείας σας. Κάθε αντίστοιχη εκδήλωση, χρειάζεται και μία νότα χαράς και διαλλείματος. Προσφέρετε στους καλεσμένους σας την ευκαιρία όχι μόνο να ενημερωθούν αλλά και να διασκεδάσουν. 

Ορόσημα Εταιρίας

Κάθε σημαντικό γεγονός της εταιρίας σας είναι ευκαιρία για πάρτι. Οι djs μας θα φροντίσουν να δώσουν σε αυτή την ημέρα την λάμψη που αρμόζει και να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις για όλους όσους θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν εκεί.

Εγκαίνια Καταστημάτων

Η εταιρεία σας μόλις άνοιξε και θέλετε να το γνωστοποιήσετε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο; Μήπως δημιουργήσατε ένα νέο υποκατάστημα και αναζητάτε ενοικίαση ηχείων; Όποιος και αν είναι ο λόγος σίγουρα αξίζει να διοργανώστε μαζί μας τα πιο λαμπερά εγκαίνια! 

Άφθονο κέφι, ανεβαστική μουσική για διάθεση στα ύψη!

Προωθητικές Ενέργειες

Έχετε σχεδιάσει μία προωθητική ενέργεια εκ μέρους της εταιρείας σας; Τότε σίγουρα χρειάζεται να δώσετε και ένα μουσικό στίγμα, ένα μουσικό background κατάλληλο για την ενέργεια αυτή. 

Roadshows

Η δημιουργία roadshows είναι μία σειρά απαιτητικών εκδηλώσεων, οι οποίες αν έχουν την κατάλληλη επιμέλεια, μπορούν να εκτοξεύσουν την δημοτικότητα της εταιρείας σας.

Εμείς, ειδικευόμαστε στην ανάληψη τόσο σημαντικών εκδηλώσεων, καθώς διαθέτουμε την πείρα και τον εξοπλισμό για να το κάνουμε με επιτυχία!

Τελετές Βράβευσης

Έφτασε η ώρα να βραβεύσετε κάποια άτομα για την προσφορά τους στην εταιρεία σας; Τότε πρέπει να το κάνετε με την αντίστοιχη μεγαλοπρέπεια που τους αρμόζει και να είστε σίγουροι ότι θα διοργανώσουμε μία τελετή βράβευσης που θα έχουν να θυμούνται για καιρό.

Fashion Shows

Τα fashion shows είναι εκδηλώσεις που τραβούν το ενδιαφέρον του κόσμου και για μία εταιρεία που ασχολείται με την μόδα, είναι αναμφίβολα κορυφαίο γεγονός. Είτε διαθέτετε haute couture ρούχα, είτε ασχολείστε με το street-fashion, έχουμε την κατάλληλη μουσική για την πασαρέλα.
Οι αέρινες κινήσεις των μοντέλων σε συνδυασμό με την αντίστοιχη μουσική επένδυση θα απογειώσουν την εκδήλωση, καθηλώνοντας τους καλεσμένους σας.

Εταιρικά Gala

Τα fashion shows είναι εκδηλώσεις που τραβούν το ενδιαφέρον του κόσμου και για μία εταιρεία που ασχολείται με την μόδα, είναι αναμφίβολα κορυφαίο γεγονός. Είτε διαθέτετε haute couture ρούχα, είτε ασχολείστε με το street-fashion, έχουμε την κατάλληλη μουσική για την πασαρέλα.
Οι αέρινες κινήσεις των μοντέλων σε συνδυασμό με την αντίστοιχη μουσική επένδυση θα απογειώσουν την εκδήλωση, καθηλώνοντας τους καλεσμένους σας.

Γιατί να επιλέξετε την Tsisma Iconic Events για την διοργάνωσηεταιρικής εκδήλωσης;

O επαγγελματισμός, είναι κάτι για το οποίο ξεχωρίζουμε στον χώρο τον εταιρικών εκδηλώσεων. Δημιουργούμε μία πλήρως προσαρμοσμένη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους σας και φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να έχουν μία αξέχαστη εμπειρία. Γνωρίζουμε καλά το αντικείμενό μας, καλύπτοντας κάθε μουσική και οπτικοακουστική επιθυμία σας και σε απόλυτη συνεννόηση μαζί σας, κάνουμε πραγματικότητα ό,τι είχατε φανταστεί για την ημέρα αυτή.

Κάθε εκδήλωση χρειάζεται και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναδειχθεί παραπάνω. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα εταιρικό event.

Ο ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός που διαθέτουμε μπορεί να καλύψει από μία μικρή συγκέντρωση σε πάρτι στο γραφείο μέχρι ένα fashion show.

Για να ενημερωθείτε για την ολοκληρωμένη λίστα του εξοπλισμού που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη ενότητα “Lighting & Audiovisual Equipment”.

Η Tsisma Iconic Events, έχει την ικανότητα και τον απαραίτητο εξοπλισμό, να υποστηρίξει οποιαδήποτε εταιρική εκδήλωση επιθυμείτε, σχεδόν σε κάθε μέρος της Ελλάδας.

Οι έμπειροι dj για εταιρικές εκδηλώσεις, στολίζουν μουσικά το corporate event σας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, κάποια άλλη πόλης της Ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και της νησιωτικής, όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Πάρο κλπ.

Ελάτε να ετοιμάσουμε την εταιρική εκδήλωση των ονείρων σας και να κάνουμε το όραμά σας, στόχο μας!

Pin It on Pinterest