DJ για γάμο

DJ για γάμο: Πώς να τον επιλέξετε

από | Φεβ 22, 2022 | DJ | 0 Σχόλια

Όταν σχεδιάζετε το γάμο σας, μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε είναι ποιος θα είναι ο DJ της δεξίωσής σας. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το πάρετε ελαφρά τη καρδία – άλλωστε, η μουσική είναι αυτή που θα κρατήσει τους καλεσμένους σας να χορεύουν όλη τη νύχτα! Πώς μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε τον κατάλληλο DJ για τη μεγάλη σας ημέρα; Τι πρέπει να ρωτήσετε και τι να λάβετε υπόψιν σας ώστε να βρείτε τον ιδανικό DJ για το γάμο σας;

Μάθετε τι είδους μουσικής παίζει

Η μουσική μπορεί να δώσει τον τόνο και τον ρυθμό σε κάθε περίσταση, πόσο μάλλον στην ημέρα του γάμου σας. Γι’ αυτό πρέπει να είστε σίγουροι πριν κλείσετε DJ να δείτε ότι τα μουσικά σας ακούσματα και γούστα είναι στην ίδια κατεύθυνση. Όσο καλός γνώστης της μουσικής και επαγγελματίας να είναι ο DJ αν δεν έχετε την ίδια μουσική αισθητική θα είναι δύσκολο να υπάρχει ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για το γάμο σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε τη μουσική που σας εκφράζει και ο DJ σας να είναι ο τέλειος αντιπρόσωπος αυτής της επιλογής.

Ενημερωθείτε για τον εξοπλισμό του

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο DJ γάμου που θα επιλέξετε, διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την παραγωγή της γαμήλιας δεξίωσής σας. Η άρτια ηχητική κάλυψη σε συνδυασμό με την απαιτούμενη εμπειρία, είναι τα σημεία που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο γλέντι γάμου. 

Σιγουρευτείτε ότι ο DJ έχει τα κατάλληλα μηχανήματα για να μπορεί να καλύψει με την ίδια ποιότητα όλο το χώρο της εκδήλωσης και να ρυθμίζει την ένταση στα σωστά επίπεδα που πρέπει σε κάθε στάδιο της βραδιάς.

DJ για γάμο: Πώς να τον επιλέξετε

Πόσα χρόνια είναι DJ σε γάμους;

Η εμπειρία του DJ για γάμο, είναι πολύτιμη, ειδικά όταν πρόκειται για τον δικό σας γάμο. Αν ο DJ έχει παίξει με επιτυχία σε πολλές γαμήλιες δεξιώσεις, τότε σίγουρα είναι πιο εύκολο και να τον εμπιστευτείτε. Επιπλέον, σε περίπτωση που προκύψει μία αστοχία της εκδήλωσης θα είναι εκείνος που με την εμπειρία του θα μπορέσει να “σώσει” τη βραδιά και να “καλύψει” τυχόν λάθη.

Έχει κάποιες ιδέες για το στήσιμο της γαμήλιας δεξίωσης;

Αρκετοί από τους DJ γάμων δεν είναι υπεύθυνοι μόνο για την μουσική επιμέλεια της βραδιάς, αλλά διαθέτουν και συνεργάτες που καλύπτουν όλη την οπτικοακουστική κάλυψη γάμων. 

Πριν βιαστείτε να κλείσετε ειδικούς φωτισμούς, ηχητικά εφέ κλπ. ρωτήστε τους DJ για την άποψή τους και μάθετε αν διαθέτουν εκείνοι συνεργάτες που εμπιστεύονται. Αυτό θα σας γλιτώσει από περιττό ψάξιμο και χρόνο. Επιπλέον, με αυτό το τρόπο θα δείτε και την αισθητική του ίδιου του DJ και πώς φαντάζεται το στήσιμο της γαμήλιας δεξίωσης, έπειτα από όσα θα συζητήσετε.

DJ για γάμο: Πώς να τον επιλέξετε

Αναζητήστε κριτικές

Η καλύτερη απόδειξη ότι ο DJ που σκέφτεστε να κλείσετε για τον γάμο σας είναι ο ιδανικός είναι οι προηγούμενοι πελάτες του. Επικοινωνήστε μαζί τους και ζητήστε να μάθετε την εμπειρία που είχαν από τον DJ. Ήταν συνεπής; Πραγματοποίησε όλα όσα είχαν συμφωνήσει; Είχε επαγγελματική συμπεριφορά; Ήταν εύκολο να συνεννοηθείς μαζί του; Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ικανά για να καταλάβετε και εσείς, αν πράγματι μπορείτε να συνεργαστείτε ή θα πρέπει να αναζητήσετε κάποιον άλλο.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί;

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι να μάθετε από την αρχή την διαδικασία που ακολουθεί από το πρώτο στάδιο της επικοινωνίας μαζί του μέχρι και το στάδιο της υλοποίησης. Συζητήστε μαζί του τι χρόνος θα χρειαστεί ώστε να οργανωθεί το απόλυτο party του γάμου σας, ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα και να νιώθετε πιο ασφαλείς.

Οι DJ της Tsisma Iconic Events είναι χρόνια επαγγελματίες DJ γάμου που γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο να διοργανώσουν το τέλειο γαμήλιο γλέντι. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και εμπιστευθείτε μας όπως κάνουν εδώ και χρόνια όλα τα ζευγάρια με τα οποία έχουμε συνεργαστεί.

Σχετικά Άρθρα

Pin It on Pinterest