fbpx

DJGeorge Tsisma

Ο Dj George Tsisma (Γιώργος Τσισμαλίδης) γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μουσικής ως Dj στην κωμόπολη των Φερών το 1997. Το 2003 μετακομίζει στην Αθήνα αναζητώντας κάτι το διαφορετικό!

Dj George Tsisma

 

Ο Dj George Tsisma (Γιώργος Τσισμαλίδης) γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη μουσική ως Dj στην πόλη των Φερών.. Το 1997 ήταν που άρχισε και την ενασχόληση ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Sferiko 99.3. Στις εκπομπές του παρουσίαζε όλα τα είδη μουσικής της εποχής (Pop, Rock, RnB, House), τα οποία και υιοθέτησε. Μεγάλη του αγάπη οι μουσικές από ‘70s και ‘80s. Το 2003 μετακομίζει στην Αθήνα αναζητώντας κάτι το διαφορετικό.
Το 2004 αναλαμβάνει το Residency του “T&D Cafe”. Το 2005 βρίσκεται στο “Loft all day bar” και στο “Minu Minu cocktail bar”. Το Σεπτέμβριο του 2006 τον συναντάμε στο “Caprice Athens Cafe”, όπου και ξεκινάει μια συνεργασία η οποία θα καταλήξει στο γνωστό σε όλους “Big Apple”. Τα καλοκαίρια του 2010-11 βρίσκεται στο “Mommy cocktail bar” και στο “Pablo Tapas Bar”. Το χειμώνα του 2015 τον πετυχαίνουμε στα decks του “Rose 37” και στο “Celfie Cafe”.
Το 2016 αναλαμβάνει την μουσική επιμέλεια του πολυαναμενόμενου “Mayor”. Ακόμη ένα entry είναι το italian design restaurant “Su Casa”. Λίγα χρόνια αργότερα, παρουσίασε μια νέα εκδοχή Mainstream μουσικής διασκέδασης στο νέο “Gatsby Bar”. Επίσης, συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο “Cocoon Beach Club” και συμπεριλήφθηκε στην ομάδα του “Estate – Akrotiri” της Αθήνας όπου ανελαβε τις μουσικές επιλογές στο Eig8t Elements Party παρεα με τους Γιώργο Μανίκα, Κώστα Σιδεράτο και Droulias Brothers.
Τον Οκτωβριο του 2016 τον βρισκουμε καθε Σαββατο στο “Dirty Blonde club” στην Αθηνα και κάθε Παρασκευή στο Dames Venue of Happiness στην Γλυφάδα.

Απο τον Ιανουάριο του 2018 μετακομίζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αναλαμβάνει την μουσική επένδυση του Manoir wine bar. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονίας τον βρίσκουμε στο Riviera Beach Club στον Αγιο Ιωάννη Χαλκιδικής. Απο τον δεκέμβριο το 2022 τον βρίσκουμε και στο εστιατόριο Marrone στην Καλαμαριά.

I love…

 • Negroni

  Αγαπημένο ποτό

 • Μαύρο

  Αγαπημένο χρώμα

 • The Rolling Stones

  Αγαπημένος καλλιτέχνης

 • Shawshank Redemption

  Αγαπημένη ταινία

Καλύπτουμε κάθε είδους εκδήλωση

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην δημιουργία, στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση κάθε είδους εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, καλύπτοντας μια σειρά από εκδηλώσεις για κάθε είδους περίσταση, ανάλογα με τις απαιτήσεις που υπάρχουν. 

Γιατί να επιλέξετε την Tsisma Iconic Events για τη διοργάνωση εταιρικής εκδήλωσης;

O επαγγελματισμός, είναι κάτι για το οποίο ξεχωρίζουμε στον χώρο τον εταιρικών εκδηλώσεων. Δημιουργούμε μία πλήρως προσαρμοσμένη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους σας και φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να έχουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Γνωρίζουμε καλά το αντικείμενό μας, καλύπτοντας κάθε μουσική και οπτικοακουστική επιθυμία σας και σε απόλυτη συνεννόηση μαζί σας, κάνουμε πραγματικότητα ό,τι είχατε φανταστεί για την ημέρα αυτή.

Κάθε εκδήλωση χρειάζεται και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναδειχθεί παραπάνω. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα εταιρικό event.

Ο ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός που διαθέτουμε μπορεί να καλύψει από μία μικρή συγκέντρωση σε πάρτι στο γραφείο μέχρι ένα fashion show.

Για να ενημερωθείτε για την ολοκληρωμένη λίστα του εξοπλισμού που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη ενότητα “Lighting & Audiovisual Equipment”.
Για να ενημερωθείτε για την ολοκληρωμένη λίστα του εξοπλισμού που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη ενότητα “Lighting & Audiovisual Equipment”.

Η TSISMA Iconic Events, έχει την ικανότητα και τον απαραίτητο εξοπλισμό, να υποστηρίξει οποιαδήποτε εταιρική εκδήλωση επιθυμείτε, σχεδόν σε κάθε μέρος της Ελλάδας.

Οι έμπειροι djs μας, στολίζουν μουσικά το corporate event σας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική ή κάποια άλλη πόλης της Ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και της νησιωτικής, όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Πάρο κλπ.

Ελάτε να ετοιμάσουμε την Εταιρική Εκδήλωσητων ονείρων σας και να κάνουμε το όραμα σας, στόχο μας!

Pin It on Pinterest