fbpx

DJCockney Lama

Ο Cockney Lama aka Κωνσταντίνος Μαλαμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκης τη δεκαετία του 1980. Ως Dj έκανε τα πρώτα του βήματα στα τέλη των 90’s, δουλεύοντας κοντά σε μεγάλα ονόματα σε γνωστά club της εποχής σε Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική.

Dj Cockney Lama

 

 

Ο Cockney Lama aka Κωνσταντίνος Μαλαμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκης τη δεκαετία του 1980. Ως Dj έκανε τα πρώτα του βήματα στα τέλη των 90’s, δουλεύοντας κοντά σε μεγάλα ονόματα σε γνωστά club της εποχής σε Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική (“Molos Beach Bar”, “Nono Club”, “Golden Beach”, “Sushi Bar”) Βολο (“Plastic Club”) και Σκιαθο (“Bromolimnos Beach Bar”).

To 2010 και έπειτα από μία αξιόλογη καριέρα στην Ελλάδα, αποφασίσει να μετακομίσει στο Λονδίνο όπου και αναλαμβάνει το Residency του club “The Collection” και στο “Love and liquor” όπου ανοίγει πάρτι για καλλιτέχνες όπως ο idris Elba. Ταυτόχρονα, δουλεύει στο στούντιο γράφοντας μουσική για τη θρυλική Henry Street Music και την Robsoul records.

Το 2012, ενα απο τα κομμάτια του κατατάσσεται στο TOP10 τραγουδιών της χρονιάς σύμφωνα με το DJ Mag international και γνωρίζει την ίδια επιτυχία και σε 8 ακόμα χώρες. Ακολουθούν κι άλλα releases που έγιναν review αλλά και support από ιερά τέρατα της ηλεκτρονικής σκηνής όπως ο Marco Carola , John Digweed , Agoria ,Terry Francis , Danny Howells , AME , X-Press 2 , Reboot , Oxia , Till von Sein κ.α.

Παράλληλα, η ραδιοφωνική εκπομπή του στο DeepVibes London και Ibiza global radio γίνεται viral.

Το 2015 επιστρέφει στην Ελλάδα, συνεχίζοντας τη πορεία του μέχρι και σήμερα σε διάφορες πόλεις: Θεσσαλονίκη (“Delilah by Night”, “Manoir”, “Mecca”, “High School”) Αθήνα (O2), Μύκονο (O2), Χαλκιδική (“Cabana Beach”, “Mangata Summer) αλλά και με guest σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως Τουρκία , Ολλανδία , Κύπρο και Αγγλία. Τέλος, διατηρεί σταθερή συνεργασία με την αλυσίδα Costa Navarino.

I love…

 • Aperol Sprits

  Αγαπημένο ποτό

 • μπλε

  Αγαπημένο χρώμα

 • George Michael, Carl Cox (Dj)

  Αγαπημένος καλλιτέχνης

 • The Snatch

  Αγαπημένη ταινία

Καλύπτουμε κάθε είδους εκδήλωση

Όταν σχεδιάζετε μια ιδιωτική εκδήλωση, όπως έναν γάμο ή ένα πάρτι γενεθλίων, μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε είναι ποιον θα προσλάβετε ως DJ. Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν DJ που θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα για την εκδήλωσή σας και να διασκεδάσει τους πάντες.

Γιατί να επιλέξετε την Tsisma Iconic Events για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας;

O επαγγελματισμός, είναι κάτι για το οποίο ξεχωρίζουμε στον χώρο των εκδηλώσεων. Δημιουργούμε μία πλήρως προσαρμοσμένη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους σας και φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να έχουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Γνωρίζουμε καλά το αντικείμενό μας, καλύπτοντας κάθε μουσική και οπτικοακουστική επιθυμία σας και σε απόλυτη συνεννόηση μαζί σας, κάνουμε πραγματικότητα ό,τι είχατε φανταστεί για την ημέρα αυτή.

Κάθε εκδήλωση χρειάζεται και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναδειχθεί παραπάνω. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα εταιρικό event.

Ο ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός που διαθέτουμε μπορεί να καλύψει από μία μικρή συγκέντρωση σε πάρτι στο γραφείο μέχρι ένα fashion show.

Για να ενημερωθείτε για την ολοκληρωμένη λίστα του εξοπλισμού που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη ενότητα “Lighting & Audiovisual Equipment”.
Για να ενημερωθείτε για την ολοκληρωμένη λίστα του εξοπλισμού που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη ενότητα “Lighting & Audiovisual Equipment”.

Η TSISMA Iconic Events, έχει την ικανότητα και τον απαραίτητο εξοπλισμό, να υποστηρίξει οποιαδήποτε εταιρική εκδήλωση επιθυμείτε, σχεδόν σε κάθε μέρος της Ελλάδας.

Οι έμπειροι djs μας, στολίζουν μουσικά το corporate event σας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική ή κάποια άλλη πόλης της Ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και της νησιωτικής, όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Πάρο κλπ.

Ελάτε να ετοιμάσουμε την Εκδήλωσητων ονείρων σας και να κάνουμε το όραμα σας, στόχο μας!

Pin It on Pinterest