Ανάσταση στο Ν.Ο.Α. cafe – bar με dj Tsisma
 15-04-2017

Το βράδυ του Σαββάτου μετά την Ανάσταση το NΟΑ café bar σας περιμένει για να ξεφαντώσετε παρέα!

Λίγο μετά τη 01:00 το αγαπημένο μας spot ανοίγει τις πόρτες του με τον dj Tsisma στα decks, για ατελείωτο κέφι και διασκέδαση μέχρι το… μεσημέρι που θα ψήσουμε το αρνί!

Ο Dj Tsisma (Γιώργος Τσισμαλίδης) γεννημένος στις 12/06/1982 στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μουσικής ως Dj στην κωμόπολη των Φερών το 1997. Ταυτόχρονα άρχισε και την ενασχόληση ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Sferiko 99.3. Στις εκπομπές του παρουσίαζε όλο το φάσμα των μουσικών ρευμάτων της εποχής τα οποία και υιοθέτησε (Pop, Rock, RnB, House) δίνοντας όμως και μεγάλο βάρος σε ακούσματα των δεκαετιών ‘70s και ‘80s. Το 2003 μετακομίζει στην Αθήνα αναζητώντας κάτι το διαφορετικό

Το 2004 αναλαμβάνει το Residency του T&D Cafe. Το 2005 βρίσκεται στο Loft all day bar και στο Minu Minu cocktail bar. Το Σεπτέμβριο του 2006 τον συναντάμε στο Caprice Athens Cafe όπου και ξεκινάει μια συνεργασία η οποία θα αποτελέσει την αρχή μιας πορείας που καταλήγει στην “μετακόμιση” του στο Κολωνάκι και στο γνωστό σε όλους Big Apple όπου τις τρίτες εμφανιζόταν μαζί με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Best 92.6. Παράλληλα πραγματοποιεί Mainstream παρτυ με ξένες και ελληνικές επιλογές στην Αίγλη Κεφαλαρίου (Κηφισιά). Τα καλοκαίρια του 2010-11 τον συναντάμε στο Mommy cocktail bar στον πεζόδρομο της Δελφών (Αθήνα) και στο Pablo Tapas Bar στο κέντρο της Κηφισιάς Το καλοκαίρι το 2012 ξεκίνησε μια νέα σειρά εμφανίσεων σε ένα από τα πιο δημοφιλή beach club της Ελλάδος, το Cocoon (Λουτράκι) έχοντας το Residency έως και σήμερα. Το χειμώνα του 2015 τον πετυχαίνουμε στα decks του Rose 37 (Κολωνάκι) και κάθε Τρίτη στο Celfie Cafe (Χολαργός – Αθήνα) αναλαμβάνοντας την μουσική επένδυση των Sushi Nights.

Το 2016 αναλαμβάνει την μουσική επιμέλεια του πολυαναμενόμενου Mayor στην πλατεία Κολωνακίου, στη θέση του παλιού JK όπου και τον βρίσκουμε έως και σήμερα Τελευταίο entry είναι το italian design restaurant Su Casa. στη Γλυφάδα όπου τον βρίσκουμε τις Κυριακές με Vintage μουσική διάθεση.

Ελάτε να κάνουμε την δική μας «Ανάσταση» με ένα party που δεν θα αφήσει κανέναν σε ησυχία…

Tηλέφωνο κρατήσεων: 25510 – 53226